Trimsalon True Beauty

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Bruinsma. Ik ben gediplomeerd honden trimster en trotse eigenaresse van Trimsalon True Beauty. Samen met mijn man heb ik zeven Golden Retrievers waar wij intens van genieten. De liefde voor mijn eigen honden hebben mij doen besluiten om van mijn passie mijn beroep te maken.

Tijd en aandacht

 

Bij Trimsalon True Beauty zal alles gedaan worden om de trimbeurt van uw trouwe viervoeter zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ik werk alleen waardoor alle tijd en aandacht naar uw hond gaat. Vindt u het belangrijk dat uw hond geduldig en liefdevol wordt behandeld in een ontspannen sfeer dan bent u bij True Beauty aan het goede adres.

Neem contact op

Adres

La Bohèmeplantsoen 25
2152 GE Nieuw Vennep

Contact

06 207 31 503
info@trimsalontruebeauty.nl

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak

Contactformulier